Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatan propust

Napili dječaka: Bebi poslužili margaritu umjesto soka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto običnog soka od jabuke, u jednom američkom restoranu 15-mjesečnom dječaku poslužen je koktel margarita.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje

Incident se dogodio u Oak Parku u restoranu Applebee, nakon što su roditelji dječaka naručili sok od jabuke, da se osvježi. Nakon sam nekoliko gutljaja, dječak je završio u bolnici s 0.10 posto alkohola u krvi (100 mg/dl).

'Svima je govori 'bok' i 'doviđenja' i mahao zidovima, a nakon toga je stavio glavu na stol. Malo je odspavao te se probudio dobro raspoložen', prepričala je majka Taylor Dill-Reese. Ona je po odlasku probala sinov 'sok od jabuke' i ostala šokirana. Upravitelj restorana samo je slijegao ramenima.

Roditelji su o svemu obavijestili policiju, koja istražuje kako je alkoholno piće moglo biti servirano 15-mjesečnom djetetu, prenosi WILX.com. Ovaj nesretan slučaj natjerao je spomenuti lanac restorana Applebee da promijeni način točenja i skladištenja sokova, a osoblje restorana morat će ponovno na tečaj posluživanja pića.

Lanac restorana službeno se ispričao obitelji dječaka, ali to nije prvi takav incident u Applebeeju. Od 2006. godine zabilježena su najmanje tri slična incidenta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene