Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Gubi se!'

Napali ga prosvjednici: Policija Sarkozyja sakrila u kafić!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednika Francuske Nicolasa Sarkozyja isprovocirala je gomila te je bio natjeran sakriti se u obližnji kafić.

Nekoliko stotina ljutitih prosvjednika izviždali su francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja tijekom kampanje u Bayonneu, zbog čega je on pod zaštitom kordona policije utočište potražio u kafiću, objavio je Reuters. Prosvjednici su mu vikali: 'Sarkozy, gubi se!'

Pročitajte i ovo Privođenje srpske bande u Španjolskoj Zvan Snajper Huligan koji je preživio dva atentata uhićen u Španjolskoj: Dio je opasne bande koja je trgovala ljudima Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada"

Policija je okružila Bar du Paris gdje se sakrio Sarkozy i tjerali su ih prosvjednike koji su ga izviždali tijekom posjeta u Bayonne. Sarkozy tvrdi da je prosvjednike organizirala Socijalistička stranka.

>> Sarkozy objavio kandidaturu za predsjedničke izbore

Francuski predsjednik prema anketama u ovogodišnjoj predsjedničkoj utrci slijedi socijalističkog kandidata Francoisa Hollandea.

>> Sarkozy popustio pritiscima i postao tviteraš

Ankete Hollandeu daju prednost od pet do osam postotaka ispred Sarkozyja u prvom krugu izbora u travnju dok mu za drugi krug 6. svibnja daju prednost od 15 posto.

Nedavno je još uvijek aktualan francuski predsjednik postao aktivan na društvenoj mreži Twitter i tako se još malo približio javnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene