Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtve hospitalizirane

Napadi muhe željne ljudske krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako sjedite u vrtu i odjednom osjetite oštar ubod, mogao bi to biti početak veoma neugodnog iskustva.

Stručnjaci za životinje upozoravaju da zrakom kruži muha željna ljudske krvi, zbog čijeg su uboda neke žrtve i hospitalizirane. Dan nakon uboda dvije male točkice koje je napravila muha pretvaraju se u osip.

Pročitajte i ovo Ilustracija trčao za njim Drama kod susjeda: Maloljetnik izbo 39-godišnjaka nakon svađe u prometu Ilustracija U okolici Čačka Tragedija u susjedstvu: Žena umrla nakon uboda stršljena - "Pokušala ga je otjerati mašući krpom..."

‘Noga mi je toliko natekla da nisam mogao hodati, a kada sam došao liječniku rekao mi je da sam zaražen bakterijskom infekcijom, najvjerojatnije zbog uboda konjske muhe’, ispričao je novinar Daily Maila te dodao da su mu odmah prepisali antibiotike i da je dva dana proveo u bolnici.

Britanci su zabrinuti jer životinja koja je većinom obitavala u ruralnim dijelovima južne Engleske, sada se sve više nastanjuje u gradovima. Iako je velika svega tri milimetra, veoma je neugodna. Njezini ubodi često se pretvore u infekcije zbog čega je žrtvama potrebna liječnička pomoć.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene