Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osveta za vrijeđanje

Borac IS-a: 'Ovo je tek prva kapljica, a bit će ih još'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Borac Islamske države Abu Musabu srijedu je u razgovoru za Reuters govorio pohvalno o današnjem napadu na francuski satirički časopis CharliIe Hebdo u kojemu je ubijeno 12 osoba, kazavši da je napad osveta za vrijeđanje islama.

"Lavovi islama osvetili su proroka Muhameda" rekao je Musab, Sirijac koji se bori u redovima Islamske Države. "To su naši lavovi. Ovo je tek prva kapljica, a bit će ih još", rekao je u razgovoru za Reuters putem Skypea iz Sirije. Dodao je da su on i njegova braća sretni zbog napada.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Najveći lov u povijesti: Šokirani i bijesni Francuzi traže teroriste koji su ubili 12 ljudi

"I neka ti križari strahuju, jer se trebaju bojati", poručio je, dodavši i kako ne zna tko su počinitelji, ali je siguran "da su na dobrome putu, onome Abu Bakr al Bagdadija i našeg šeika Osame bin Ladena". Al Bagdadi je emir Islamske države.

Zasad nitko nije preuzeo odgovornost za napad. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene