Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Bježite, sakrijte se, borite se"

Panika na Sveučilištu u Louisiani: Nakon dojave o naoružanom uljezu policija blokirala područje, no ipak nije bilo prijetnje

Policija na mjestu događaja (Foto: TheAdvocate)
Policija na mjestu događaja (Foto: TheAdvocate) TheAdvocate
Aktualno Galerija +0 Policija na mjestu događaja (Foto: TheAdvocate) Galerija 1/1 >>
Sveučilište u Louisiani objavilo je na svom Twitteru da je naoružana osoba ušla u kampus te upozorili studente da izbjegavaju to područje, no uljez ipak nije pronađen

Sa Sveučilišta u Loiuisiani, Baton Rouge, objavili su na Twitteru oko 3 sata poslijepodne po lokalnom vremenu, da je u kampus ušao naoružani sumnjivac. Istaknuli su da je policija već na mjestu događaja te da zasad nije bilo pucnjeva niti ima ozlijeđenih.

Pročitajte i ovo Izložba Trofeji ruske vojske - 1 Ogromna gužva Ruska vojska izložila zapadno oružje zaplijenjeno u Ukrajini: "Povijest se ponavlja" Ilustracija Čeka se reakcija Rusije Pentagon priznao: Isporučili smo Ukrajini vrlo moćno oružje

Savjetovali su studentima, ali i drugim stanovnicima mjesta Baton Rougea da "pokušaju pobjeći, sakriti se ili se boriti".

Predavanja na Sveučilištu još uvijek nema, no mnogi su studenti počeli pristizati natrag nakon ljetnih praznika. Policija je blokirala područje oko zgrade te ga okružila zaštitnom trakom. Iako su policajci prisutni, nije bilo prekida prometa ili evakuacije okolice.

Profesorica sa sveučilišta, Hilary Schelnuk objavila je na Twitteru kako su službeno objavili da je „sve čisto“ i sigurno na sveučilištu.

Tri sata nakon objave o uljezu, Sveučilište je objavilo na službenim stranicama kako nije bilo prijetnje te da se sve vratilo u normalu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene