Sveučilište u Louisiani objavilo je na svom Twitteru da je naoružana osoba ušla u kampus te upozorili studente da izbjegavaju to područje, no uljez ipak nije pronađen

Galerija


Sa Sveučilišta u Loiuisiani, Baton Rouge, objavili su na Twitteru oko 3 sata poslijepodne po lokalnom vremenu, da je u kampus ušao naoružani sumnjivac. Istaknuli su da je policija već na mjestu događaja te da zasad nije bilo pucnjeva niti ima ozlijeđenih.

Vezani članci Oružje, ilustracija Policija kod muškarca u kući nedaleko od Vukovara pronašla strojnicu, mine, puške, bombu... Damir Boras Sreća ili...? Pogledajte nezgodu koja se dogodila dok je Boras davao intervju: ''Evo, pala mi je jedna ptičica''

Savjetovali su studentima, ali i drugim stanovnicima mjesta Baton Rougea da "pokušaju pobjeći, sakriti se ili se boriti".

Predavanja na Sveučilištu još uvijek nema, no mnogi su studenti počeli pristizati natrag nakon ljetnih praznika. Policija je blokirala područje oko zgrade te ga okružila zaštitnom trakom. Iako su policajci prisutni, nije bilo prekida prometa ili evakuacije okolice.

Profesorica sa sveučilišta, Hilary Schelnuk objavila je na Twitteru kako su službeno objavili da je „sve čisto“ i sigurno na sveučilištu.

Tri sata nakon objave o uljezu, Sveučilište je objavilo na službenim stranicama kako nije bilo prijetnje te da se sve vratilo u normalu.