Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okrutna osveta

Namjerno širila AIDS beogradskim poduzetnicima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atraktivna 27-godišnja zaposlenica jedne poznate marketinške agencije, zbog frustracije nakon što je otkrila bolest, odlučila je iz osvete proširiti virus te zarazila najmanje petoricu beogradskih poduzetnika.

27-godišnja M.Č. otkrila je da je zaražena HIV-om u svibnju 2009. godine i tada je odlučila osvetiti se cijelom muškom rodu. Imala je spolne odnose s više muškaraca istovremeno, prenosi Source.ba

Pročitajte i ovo Ilustracija Nove brojke Raste broj zaraženih koronavirusom: Pogledajte nove podatke Kineske bolnice pod pritiskom zbog vala oboljele djece - 1 Zabrinjavajuće Pretrpane bolnice u Kini podsjećaju na početak COVID-a: Oni tvrde da nije ništa zabrinjavajuće, ali...

Simptome bolesti prvo je osjetio jedan od ljubavnika, a potom i njegova supruga. Budući da im je svakim danom bilo sve lošije, zajedno su otišli liječniku koji je nakon krvnih pretraga otkrio da su oboje HIV pozitivni.

>> Prvi čovjek izliječen od AIDS-a: I dalje sam HIV negativan!

Žena ga je odmah ostavila, a M.Č. je kasnije ljubavniku priznala kako već tri godine zna da je zaražena te da je virus širila namjerno kako bi se osvetila svim muškarcima.

Također, rekla mu je kako on nije jedina žrtva jer je ona paralelno imala odnose s još četvoricom muškaraca. Kao razlog navela je kako se želi osvetiti cijelom muškom rodu. Ljubavnik ju je nakon toga prijavio policiji koja bi je trebala ovih dana uhititi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene