Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je stigao u stan svoje bivše djevojke koja ga je pozvala na seks, Lukaszu Matyseku (20) stavili su lisice, tukli ga bejzbol palicama, palili kožu cigaretama i rezali nožem. Nesretni je mladić proveo 24 sata kao u horor filmu, a sve navodno, zbog duga za stanarinu.


24-godišnja Karolina Fedyna pozvala je Lukasza u svoj stan u engleskom gradiću Hoveu. Tamo su ga umjesto ljubavi, dočekala najmanje petorica muškaraca koji su ga vezali lisicama i mučili iduća 24 sata. Za to vrrijeme u idućoj sobi odvijala se zabava.

Vezani članci Hrvatska gorska služba spašavanja - 2 Nastavljena potraga za Poljakom na Biokovu: ''Ljudi se umaraju, temperature su ogromne" Hrvatska gorska služba spašavanja - 3 Velika potraga za nestalim Poljakom na Biokovu i dalje traje, iz HGSS-a otkrivaju: "Bio je jako dobro opremljen, imao je i vodu, ali..."

Dok su Lukasza zlostavljali u susjednoj sobi, Karolina je pozirala svom novom dečku odjevena u seksi rozu uniformu i s lisicama u ruci. 

20-godišnji Lukasz Mokrzynski, 25-godišnji Michal Maszak i 21-godišnji Patrick Wolski na sudu su rekli kako ih je Karolina prisilila da tuku 20-godišnjeg sunarodnjaka. Navodno nisu smjeli izaći iz sobe dok ga nisu udarili. Mokrzynski i Wolski su koristili bejzbol palicu, Maszak ga je tukao šakama, a 30-godišnji Konrad Kornatowski, Karolinin novi dečko, za to je vrijeme priredio zabavu u drugom dijelu stana. Između kriški torte, od gostiju se tražilo da udaraju Lukasza.

Sud je jučer Mokrzynskog, Maszaka i Wolskog osudio na po dvije godine zatvora, a danas se očekuje presuda Karolini, njezinu dečku i 31-godišnjem Bartolniezu Ziaji. 

Na sudu je zaključeno kako je Poljakinja organizrala brutalan zločin kako bi se bivšem osvetila za neplaćenu stanarinu.