Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen nestali muškarac

Nalaz prilikom čišćenja: Visio na užetu 13 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je kupila novu kuću jedna Njemica odlučila je detaljno očistiti sve prostorije i u podrumu otkrila skrivenu prostoriju. Novi šok uslijedio je nakon što je u njoj pronašla obješeno mumificirano tijelo muškarca nestalog prije čak 13 godina.

'Utvrđeno je da se muškarac sam objesio, dakle nije bilo tragova nasilja. Uže je objesio za vodovodnu cijev na stropu prostorije koja je služila kao kupaonica u nekadašnjoj pekari. Zrak u prostoriji je bio jako vlažan pa se tijelo nije raspalo, a na vratima prostorije je bila hrpa smeća pa nitko godinama u nju nije ulazio', stoji u izvješću policije.

Pročitajte i ovo Bunker u podrumu Iznenadila se Jezivo otkriće u podrumu bakine kuće: "Pogledajte što sam pronašla iza tajnih vrata" Dario Tonković Iz Višnjice Policija treba pomoć: Nestao je Dario Tonković, jeste li ga vidjeli?

Nestanak tada 67-godišnjaka Otta 1996. prijavila je njegova danas 80-godišnja supruga koja je cijelo vrijeme bila uvjerena da je otet na putu prema Oktoberfestu jer nije ostavio nikakvo oproštajno pismo. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene