Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadovoljan s poslom

Nakon što je diplomirao, zaposlio se kao strašilo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posao živog strašilo 22-godišnjem Jamieu Foxu vjerojatno nije bio prvi na listi želja idealnog zaposlenja nakon što je diplomirao.

Mladi gospodin Fox dane provodi čitajući i svirajući ukulele  i harmoniku ,piše Daily Mail. Nakon što je diplomirao engleski jezik na Bangor Universityju i nije mogao pronaći posao, pristao je da će neko vrijeme tjerati ptice s polja uljane repice u Norfolku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podnesena kaznena prijava Party za pamćenje: Fotografirala se s ponosnim roditeljima nakon diplome, a onda je profesor vidio fotografiju Jamie Fox TVRDNJE SLAVNE GLUMICE Svi se pitaju postoji li doista u Dubrovniku nacistički i rasistički klub? "Dubrovnik simbolizira slobodu i takve izjave štete"

>> FOTO: Očajni farmer s Lady Gagom tjera ptice!

Fox kaže kako posao nije prezahtjevan, no u svakom trenutku mora biti spreman na reakciju i tjeranje ptica. To mu uspijeva uz zvuk harmonike i kravljeg zvona.

'Dok me neki ismijavaju, ima i ljudi koji su ljubomorni na moj posao. Neću biti strašilo do kraja života, no trenutno mi odgovara. Imam puno vremena za čitanje i razmišljanje što ću sa sobom u budućnosti', rekao je Jamie, koji za svoj posao dobiva plaću od 250 funti tjedno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene