Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobni izlazak

Nakon prvog spoja: Očev automobil pregazio djevojčicu (12)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac koji je bio pod utjecajem alkohola izašao je iz auta kako bi uslikao Shameru i njenog dečka. Vozilo se počelo kotrljati prema natrag i pregazilo 12-godišnjakinju

Shamera Harris (12) poginula je u nedjelju kada ju je pregazio automobil kojim je upravljao njezin otac Richard Benton (53), piše NY Daily News.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Shamera je u nedjelju izašla na prvi spoj. Na kraju izlaska po nju su došli roditelji i brat kako bi njezinog dečka odvezli kući. Benton se zaustavio na prilazu i izašao iz automobila. Policiji je rekao da je htio fotografirati djecu.

VIDEO Snimila DIREKTAN SUDAR na autocesti!

Međutim, kada je izašao, vozilo se počelo kotrljati prema natrag i pregazilo djevojčicu. Vuklo ju je 15-ak metara niz ulicu, a onda se zaustavilo u obližnjem dvorištu. Benton je mislio da je mjenjač stavio u poziciju za parking, ali očito ga je ostavio u leru. Shamera je preminula prije nego je ekipa Hitne pomoći stigla na mjesto nesreće.

Policajac koji je izašao na očevid rekao je istražiteljima da je Benton 'nejasno govorio, a oči su mu bile staklene i suzne'. Iako se odbio testirati se na alkohol, kasnije je zatvoren i optužen zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene