Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morat će na sud

Nakon pijanke Britanci provalili u ZOO i ukrali pingvina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na odmoru u Surfers Paradiseu mladi Britanci proživjeli su pravu dramu nakon noći pijančevanja.

Trojica mladih Britanaca iz Walesa morat će na sud jer su u Australiji pijani tijekom noći provalili u Sea World i ukrali pingvina, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Australski poučak Oni su odlučili podići minimalnu plaću: ''Želimo da ljudi zarađuju više''

Nakon nekoliko čašica više, britanski trio odlučio se dobro zabaviti pa su se mladići stari 18, 20 i 21 godinu uputili u obližnji oceanarij gdje su se skinuli i plivali s dupinima. Kad su se sljedećeg jutra probudili, uz neizostavni mamurluk dočekao ih je još jedan problem. Naime, u dnevnom boravku njihova unajmljenog apartmana u odmaralištu Surfers Paradise u Oueenslandu stajao je pingvin Dirk.

Uspaničeni mladići shvatili su da su u noćnom provodu pokupili neželjeni "suvenir" kojeg su se odlučili na brzinu riješiti pa su tako pingvina koji je odrastao u zatočeništvu pustili u kanal. Dirka su iz kanala spasili slučajni prolaznici, a mladiće je, nakon što su se na Facebooku pohvalili da su "kući donijeli pingvina", privela policija.

Jedan od njih u četvrtak se pojavio na australskoj televiziji. Predstavio se kao Rhys Jones i rekao da im je jako žao zbog onoga što su učinili. Mladim Britancima sudit će se za krađu zaštićene životinje 2. svibnja. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene