Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Anonimna dojava telefonom

Evakuiran Eiffelov toranj: Lažna dojava o bombi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dojave o bombi francuska je policija navečer evakuirala posjetitelje Eiffelovog tornja u Parizu i s prostora, Champ de Mars, oko te pariške znamenitosti.

Na prostoru je bilo oko 25.000 ljudi u vrijeme dojave no nešto prije 21 sat oni su mirno napustili područje, rekao je dužnosnik policije, izvijestila je agencija AFP. Nakon što su policajci sa psima tragačima pretražili cijeli toranj ispostavilo se da je dojava bila lažna. Nikakav sumnjivi predmet nije pronađen, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Dojava o bombi na sudu Lažne dojave Otkriveno tko je zvao sud i prijetio bombama: Otkazana ročišta, svi evakuirani Bomba u Rijeci: Ilustracija - 5 Otkrivena još jedna bomba Eksplozija bi imala nesagledive posljedice: Reporter Dnevnika Nove TV donosi detalje uklanjanja velike opasnosti iz riječke luke

Na kratko je evakuirala i stanicu podzemne željeznice kod katedrale Notre Dame, izvijestila je televizijska postaja BFM, prenosi dpa. Pariška je policija Eiffelov toranj evakuirala nakon što je anonimna osoba telefonom javila da je bomba postavljena na tornju, izvijestila ja radio postaja France Info, prenijela je agencija Dpa. Evakuirani posjetitelji premješteni su tada na obale obližnje rijeke Seine. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene