Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Obnova bračnih zavjeta

Nakon 53 godine braka pokušao ubiti suprugu s valjkom, ona mu oprostila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je nakon više od 50 godina braka 77-godišnji Ken pokušao ubiti suprugu Doris, ona mu je oprostila i sada planiraju obnoviti bračne zavjete.

Umirovljenici Ken i Doris Clark obnovit će bračne zavjete prilikom proslave 54. godine braka – samo jednu godinu nakon što je Ken pokušao ubiti Doris sa valjkom za tijesto, a potom presuditi i sebi.

Pročitajte i ovo Damir Kosmač Ubojica na slobodi Pred djecom nasmrt zatukao ženu i tijelo bacio u Savu, a onda je počinio novi užasni zločin - batom za meso premlatio ljubavnika Ivica Vlakić ivica vlakić Deset puta izbo brata nožem: Podignuta optužnica za pokušaj ubojstva protiv bivšeg dogradonačelnika

Doris i Ken, oboje 77-godišnjaci, tvrde da ih je ta situacija još više približila, piše Daily Mail.

Prije godinu dana, Ken je svoju suprugu Doris udario valjkom za tijesto dok je spavala u njihovom domu u Lampeteru, na jugu Walesa. Planirao je ubiti nju, a potom i sebe jer joj se bojao priznati da imaju dug od 17.000 funti. Ali kad je suprugu prvim udarcem probudio, kaže, promijenio je mišljenje.

Doris mu je oprostila, a on je u zatvoru proveo samo četiri mjeseca. Par je obnovio svoju vezu prošlog tjedna i sada planiraju proslaviti godišnjicu braka u lokalnoj crkvi uz bračne zavjete.

'Bit će to lijepo. Moći ćemo ostaviti prošlost iza sebe i nastaviti brak', rekao je Ken. 'Oprostila sam mu i zadovoljstvo je biti ponovno s njim. Ovo je novi početak u našim životima', ispričala je Doris.

Govoreći o napadu na ženu, Ken se duboko kaje: 'Bio je to trenutak ludosti i kajem se zbog toga.' Razriješiti financijske probleme u kojima su se našli, pomogao im je njihov sin, a Doris i Ken sada se raduju ponovnoj zajedničkoj budućnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene