Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravda je ipak dostižna

Nakon 41 godine bijega, odlučio se sam predati policiji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bridgeforth je 1968. sudjelovao u pucnjavi te je od tada bio u bijegu, a jedno vrijeme je živio u Africi.

Nakon četiri desetljeća, bjegunac Ronald Bridgeforth (67) predao se američkoj policiji zbog zločina počinjenog 5. studenog 1968. godine.

Pročitajte i ovo Policija Sjeverne Irske, ilustracija Brutalan napad u Sj. Irskoj Mladića pribili čavlima na ogradu: Policija objavila detalje Privođenje osumnjičenog za ubojstvo - 8 užas u Vrapču FOTO Ovo je osumnjičeni za ubojstvo majke: Zadao joj je više uboda, a onda otišao u kafić

Naime, te je večeri ispalio nekoliko hitaca u policijski automobil, a njega su policajci ranili u nogu, javlja Daily Mail. Uspio je pobjeći, a do 1969. godine živio je u Africi, gdje nitko nije znao tko je on.

Vratio se u SAD gdje je živio sa suprugom Diane, koja je jedina znala njegovu tajnu. Cijelu svoju karijeru izgradio je na Sveučilištu u Michiganu. Živio je pod imenom Cole Lee Jordan te zbog toga nije ranije pronađen.

'Ispravno sam postupio. Vratio sam se kako bi snosio posljedice svojih djela te kobne večeri 1968. godine', kazao je muškarac. Njegovi odvjetnici komentirali su kako je on najpošteniji čovjek kojeg poznaju.

Muškarac je odmah dao ostavku na fakultetu, a predviđena kazna je pet godina zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene