Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bajka sa sretnim završetkom

Nakon 23 godine saznao da ima sina i odlučio oženiti njegovu majku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da ima sina, Roy Cook je saznao nakon 23 godine.

Na vrata mu je pokucala bivša djevojka Sarah Daniels i zatražila DNA uzorak kako bi potvrdila da je baš on otac njezinog sina. Rezultat je naravno bio pozitivan, a Roy i Sarah u međuvremenu su ponovno u vezi. Trenutno žive zajedno, a iduće se godine namjeravaju vjenčati.

Pročitajte i ovo Poplava u Velikoj (Foto: Požega.eu) Najkritičnije u Maloj Velikoj Veliko nevrijeme u Velikoj kod Požege: Stanovnici se pitaju tko će im nadoknaditi štetu Zatvor (Foto: AFP) Planirala napad u Britaniji Najmlađa pripadnica ženske terorističke ćelije osuđena na doživotni zatvor u Britaniji: "Bile su pune mržnje"

'Bio sam oduševljen kada sam ugledao Sarah na svojim vratima', rekao je Roy. 'Kada je DNA test ispao pozitivan, bilo mi je žao Dannyja koji je tek sad upoznao svog oca. Ali sada smo obitelj i izgleda kao da se naš život pretvorio u bajku sa sretnim završetkom', dodala je Sarah.

Par se upoznao 1985. godine, a u vezi su bili osam mjeseci. Tada 17-godišnja Sarah ubrzo je ušla u novu vezu, a nakon tri mjeseca je saznala kako je trudna. Pretpostavila je kako je otac njezin tadašnji partner, piše Daily Mail. No on nije htio imati ništa s djetetom, pa se Sarah udala za trećeg muškarca. S njim ima 20-godišnjeg sina.

>> Izgubljeni sin pronašao 'bradatu' majku

Roy se također oženio i dobio tri sina. Oboje su se kasnije razveli. Prije četiri godine muškarac za kojeg je Sarah mislila da je Dannyjev otac vratio im se u život. Tada je primijetila kako između njih dvoje nema fizičke sličnosti i sjetila se Roya.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene