Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rasplako se pred sucem

TETOVAŽA KOJA MU JE UNIŠTILA ŽIVOT 16 godina proveo nevin iza rešetaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je poroti izgledao kao ubojica, muškarac koji je 16 godina proveo iza rešetaka zbog optužbe za trostruko ubojstvo, zapravo je nevin

Luis Lorenzo Vargas iz Los Angelesa, osumnjičen je za nekoliko kaznenih djela 1998. godine zbog tetovaže suze ispod lijevog oka. Od početka je tvrdio da je nedužan, no nekako je njegov zahtjev za očitanjem uvijek bio odbijen. Sve do danas kada je DNA analiza, provedena tek ove godine, pokazala da je govorio istinu, piše News.com

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Getty Images) Umjesto deportacije... ''On je domaći kriminalac'': Turskom zločincu dopušten ostanak u Velikoj Britaniji jer je član zloglasne bande Nakit je ukraden na izložbi u Duždevoj palači (Foto: MUP RH) Pink Panter Optužen za spektakularnu pljačku dijamanata: ''Nemam imovine i nezaposlen sam, ali nudim 50.000 eura jamčevine''

Policija je svo vrijeme vjerovala da je Vargas 'silovatelj sa suzom' upravo zbog tetovaže zbog koje ga se povezivalo s 39 optuženika za silovanja 1995. godine.

Osmogodišnjak optužen za ubojstvo u SAD-u

Optužen je za trostruko silovanje zbog tetovaže suze ispod oka kao i zbog sumnji koje su upućivale na povezanost s silovanjima nakon što je priznao da je silovao svoju djevojku u alkoholiziranom stanju 1992. godine.

Na kraju je optužen za otmicu, silovanje i mučenje jedne žene i pokušaj silovanja još dvije žene. Nakon što su stigli rezultati DNA analize, sudac je odbacio optužbe, a Vargas se pred sudom rasplakao.

'Vjerovao sam u očevu nevinosti od dana kada mi je rekao da zločine za koje ga se optužuje nije počinio', rekao je Vargasova 25- gosišnja kćer nakon što je sudac odbacio optužbe protiv njega.

U ponedjeljak je izašao iz zatvora, no još uvijek ze nalazi u federalnom pritvoru zbog problema s imigracijskim dokumentima. Nada se kako će uskoro biti pušten na slobodu kako bi ponovno bio sa svojom kćeri koja je, kada je bio osuđen, imala tek 10 godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene