Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još nepotvrđeno

Khamis Gadafi pronađen mrtav?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok i dalje traje krvava borba za glavni libijski grad, svjetski mediji izvještavaju kako je četvrti sin Moamera Gadafija, Khamis, pronađen mrtav.

Televizijska postaja Al Jazeera objavila je kako je jedan od sinova libijskog vođe Moamera Gadafija, Mohammed uspio pobjeći iz kućnog pritvora u Tripoliju uz pomoć još uvijek njemu odanih snaga, ali da je drugi Gadafijev sin, Khamis pronađen mrtav.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Udar na Gadafijeva uporišta Libija: Britanci zrakoplovima napali zapovjedne centre Slika nije dostupna Rodno mjesto Gadafija Libijski pobunjenici ušli u Sirt, naišli na žestok otpor i povukli se

Također, Al Jazeera je objavila vijest iz neimenovanog izvora kako su kako su u Tripoliju pronađena dva mrtva tijela, a da se najvjerojatnije radi o Gadafijevu sinu Khamisu i šefu obavještajne službe Abdallahu Senussiju.

Libijski pobunjenici zarobili su još jednog Gadafijevog sina, Sadija, izvjestila je Al Arabija, pozivajući se na izvore iz Nacionalnog prijelaznog vijeća. U izvještaju se navodi i da je NATO s pobunjenicima koordinirao zračne napade na Gadafijevu utvrđenu vilu Bab al-Aziziju u Tripoliju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene