Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što piše u oproštajnom pismu?

Najpoznatiji francuski odvjetnik pronađen mrtav!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najpoznatiji francuski odvjetnik Olivier Metzner čiji su klijenti, među ostalima bili bivši panamski diktator Manuel Noriega i bivši francuski premijer Dominique de Villepin, pronađen je mrtav u moru kod svog privatnog otoka na francuskoj zapadnoj obali.

Izvori kažu da je tijelo odvjetnika Oliviera Metznera pronađeno u zaljevu Morbihan, na francuskoj zapadnoj obali u nedjelju ujutro. Ubrzo je u kući pronađeno i oproštajno pismo.

Pročitajte i ovo Fotografija Alekseja Navaljnog u Milanu Progon ne prestaje U Moskvi uhićen još jedan odvjetnik Alekseja Navaljnog, razlog je nevjerojatan Ilustracija Riječ je o Srbinu Unakaženo tijelo bez prstiju pronađeno u stanu u Beču: "Način egzekucije ukazuje na balkansku mafiju"

Nakon autopsije znat će se točan uzrok smrti

Policija je potvrdila da je 63-godišnjak mrtav, ali detalje oko smrti nisu otkrili, piše Voice of America. Provodi se autopsija kako bi se ustvrdio točan uzrok smrti. Neki mediji pišu da se radi o samoubojstvu, ali to nije službeno potrvrđeno.

Karijeru počeo braneći sitne lopove

Metzner je svoju pravničku karijeru započeo uspješno braneći sitne lopove, a ubrzo je postao stručnjak za oslobađanje klijenata na temelju proceduralnih grešaka.

>> Francuska: Ministar financija optužen za nepotizam i sukob interesa

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene