Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najpoznatiji francuski odvjetnik Olivier Metzner čiji su klijenti, među ostalima bili bivši panamski diktator Manuel Noriega i bivši francuski premijer Dominique de Villepin, pronađen je mrtav u moru kod svog privatnog otoka na francuskoj zapadnoj obali.


Izvori kažu da je tijelo odvjetnika Oliviera Metznera pronađeno u zaljevu Morbihan, na francuskoj zapadnoj obali u nedjelju ujutro. Ubrzo je u kući pronađeno i oproštajno pismo.

Nakon autopsije znat će se točan uzrok smrti

Vezani članci Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Ponosna mama Nives objavila Oliverovu fotku i sve raznježila: "Baš me briga za cijeli svijet" Skok u more (Foto: Screenshot/YouTube) Skok u more umalo završilo tragično kada se odlomio komad stijene

Policija je potvrdila da je 63-godišnjak mrtav, ali detalje oko smrti nisu otkrili, piše Voice of America. Provodi se autopsija kako bi se ustvrdio točan uzrok smrti. Neki mediji pišu da se radi o samoubojstvu, ali to nije službeno potrvrđeno.

Karijeru počeo braneći sitne lopove

Metzner je svoju pravničku karijeru započeo uspješno braneći sitne lopove, a ubrzo je postao stručnjak za oslobađanje klijenata na temelju proceduralnih grešaka.

>> Francuska: Ministar financija optužen za nepotizam i sukob interesa

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook