Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Uzgajao' djevojčice zbog mesa

'Najneobičnije što sam jela je... ljudsko meso'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je jedan britanski radijski voditelj upitao slušatelje koja je najneobičnija hrana koju su probali, nije ni u snu očekivao da će mu se javiti slušateljica koja je probala, ni manje ni više nego ljudsko meso.

Dotad su mu se javili ljudi koji su probali puževe, morskog ježa pa čak i majmunov mozak, ali ipak pobjednica dana bila je žena koja je izjavila kako je nenamjerno postala kanibal, prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo Ekipa emisije Provjereno Imaš problem - zovi Provjereno Najnagrađivanija redakcija se vraća na male ekrane, urednik otkrio: "Bili smo u zatvoru!" Slika nije dostupna Video: Političarka napala TV voditelja

'Jela sam ljudsko meso. Bilo je to dok sam kao dijete živjela u Africi. Uvijek smo meso kupovali kod istog mesara. Odjednom smo primjetili kako se okus popravio. Tek nakon nekoliko godina, kad sam se vratila u Englesku, shvatili smo da je mesar uhićen jer je na farmi držao djevojčice zbog hrane', rekla je slušateljica Anthea.

Kaže kako je njezina majka tada mislila da kupuje začinjenu govedinu. Šokirani voditelj proglasio je slušateljicu pobjednicom dana, jer je jedino ona sve zaposlenike radija uspjela ostaviti bez teksta. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene