Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvijestio ministar

Najmanje troje mrtvih u eksploziji u Bejrutu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje su tri osobe poginule u petak u napadu auto-bombom u istočnom Bejrutu, izvijestio je libanonski ministar zdravstva, a državna agencija javlja o osmero mrtvih.

Libanonski ministar zdravstva Ali Hasa Halil rekao je novinarima da je u eksploziji ranjeno 96 osoba. Državna informativna agencija (ANI) objavila je podatak o osmero mrtvih i 78 ranjenih, pozivajući se na podatke civilne zaštite.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strašne posljedice Razorna eksplozija u Bejrutu stvorila krater dubok 43 metra, bez krova nad glavom ostalo 300.000 ljudi Lara Hojaiban - 2 Libanonci traže odgovorne Hrvatica iz Bejruta otkrila što joj je u  eksploziji spasilo život: "Mislila sam da je potres... Nemam riječi da opišem kako je bilo. Mama mi je bila doma, ranjena je"

>> Pucnjava na libanonsko-sirijskoj granici

Glavni državni tužitelj Hatem Madi potvrdio je da je atentat izveden automobilom bombom koji je nakon detonacije "odbačen desetke metara dalje". Istražitelji su rekli za agenciju France Presse da je u automobilu bilo "30 kg eksplozivnog punjenja". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene