Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bračnom paru iz Srbije ostvarila se velika želja zbog koje su se zadužili i podigli kredit.


Bračnom paru iz Doljevca u Srbiji isplatila se pet godina duga borba da postanu roditelji. Najhrabriji bračni par u Srbiji, kako ih naziva Telegraf, dobio je tri kćerkice.

Vezani članci Koronavirus - 1 Jučerašnji rekordi doveli nove mjere: U Srbiji narednih 10 dana na snazi najstrože mjere do sad Koronavirus u Srbiji Nikad više umrlih i zaraženih, epidemilog Kon: "Ispraćaj patrijarha nije epidemiološki prihvatljiv, ali ga nitko ne može zabraniti"

Prije nego su dobili trojke morali su podignuti kredit kojim su financirali umjetnu oplodnju, a iako su isplatili tek 10 od ukupno 36 rata kredita njihovoj sreći nema kraja.

Pročitajte dirljivo pismo majke blizanki začetih umjetnom oplodnjom

Umjetnja oplodnja uspjela im je iz prvog pokušaja, ali i da nije bili su spremni na dodatno zaduživanje - unatoč činjenici da je samo žena zaposlena. A njezina plaća nije bila dovoljna da dignu kredit u iznosu koji im je bio potreban pa su ostatak novca posudili od prijatelja.

Djevojčice su se rodile u studenom prošle godine. Jedna od njih bolnicu je napustila tjedan dana nakon poroda, dok su druge dvije djevojčice izašle prije nekoliko dana.  Bile su u Institutu za neonatologiju jer su pri porodu težile 1150, odnosno 1300 grama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook