Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Disney kupio Lucasfilm

Najavljeno snimanje sedme epizode Ratova zvijezda!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri milijarde dolara Walt Disney Co. platit će Georgeu Lucasu za njegovu kompaniju Lucasfilm i sve što dolazi uz nju. To uključuje i franšizu Ratovi zvijezda. Iz Disneya već najavljuju snimanje sedmog nastavka popularne sage.

Prema svemu sudeći, filmski serijal Ratovi zvijezda dobit će i sedmi nastavak. Kako prenosi NBC News, Walt Disney Co. za četiri milijarde dolara kupuje kompaniju Lucasfilm, s kojom 'u paketu' dolazi i franšiza ove filmske sage, koja ima milijune poklonika diljem svijeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TATOOINE Astronomi pronašli rodni planet Lukea Skywalkera Slika nije dostupna INDIANE JONESI MODERNOG DOBA Arheologija iz fotelje: Kako pronaći izgubljene civilizacije uz pomoć laptopa

Zasad nema informacija o sadržaju novog nastavka, ali u kinima bi se navodno trebao pojaviti 2015. godine. 'Vrijeme je da Ratove zvijezda prepustim novoj generaciji filmaša', izjavio je dosadašnji vlasnik Lucasfilma i kreator sage George Lucas (68).

>> Fantazija u Zagrebu: Upoznaj Disneyeve maskote!

Ipak, Lucas neće biti baš sasvim odsutan, s obzirom da će u Disneyu raditi kao 'kreativni konzultant'. Dosadašnjih šest epizoda Ratova zvijezda u kinima su donijele zaradu od vrtoglavih 4,4 milijarde dolara.

Disney je, uz Ratove zvijezda, kupovinom Lucasfilma dobio i franšizu Indiana Jones, no nisu objavili imaju li planove za nove filmske avanture arheologa kojeg je na velikim ekranima proslavio Harrison Ford.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene