Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastrašujuća snimka

Nadzorna kamera snimila trenutak kad ju je zemlja 'progutala'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorna kamera uhvatila je zastrašujući trenutak u kojem djevojka koja razgovara na mobitel i mirno šeta nogostupom, propada kroz rupu koja joj se iznenada stvorila pod nogama.

Nesreća se dogodila na sjeveru Kine u gradu Xi'anu, a djevojka je propala u rupu duboku čak šest metara. U trenutku kad ju je zemlja doslovce "progutala", prolazio je i vozač taksija, koji se prikočio istog trenutka te potrčao prema rupi.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

"Dozivao sam je, ali se nije javljala, Spustio sam se i protresao je lagano te je tada došla k sebi", ispričao je Wang Wei, spomenuti taksist, prenosi Reuters.

"Zemlja je čitavo vrijeme padala po nama, a djevojka je cijelo vrijeme plakala", rekao je Wei. Uzrog nastanka rupe jest podzemna voda, koja je erodirala tlo ispod nogostupa, a tlo se nastavilo pomiscati i u trenutku dok su taksist i djevojka još bili u rupi.

Ubrzo su se na mjestu događaja pojavili i vatrogasci, koji su ih oboje izvukli van. Djevojka u čitavoj priči nije zadobila nikakvu težu ozljedu. Pogledajte tu šokantnu video snimku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene