Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Tata mi je pojeo oči!'

Drogirani otac 4-godišnjem sinu odgrizao oko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Angel Vidal Mendoza (34) sa dugom povijesti drogiranja, optužen je da je 4-godišnjem sinu odgrizao jedno oko te oštetio drugo.

Monstruozni otac Mendoza optužen je za izazivanja javne sablazni, mučenje, okrutnost nad djecom te nanošenje teške ozljede. Policija Bakersfileda je u uhidbenom nalogu navela da je dijete policijskim istražiteljima reklo 'tata mi je pojeo oči'!. Lokalna policija je također utvrdila da je pomahnitali otac prilikom ovog krvavog incidenta 28, travnja bio pod utjecajem droge PCP, poznatije kao 'anđeoski prah', Nakon što su susjedi pronašli teško ozlijeđeno dijete u stanu u kojem živi s ocem, svjedoci su rekli policiji da su ubrzo nakon toga u dvorištu pronašli čovjeka u kolicima za kojeg se ispostavilo da je Mendoza kako si sjekirom pokušava odsjeći nogu. Mendoza je uhićen tek tjedan dana nakon ovog suludog napada.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge

Dječak možda ostane potpuno slijep

Liječnici u bolnici Mercy gdje se liječi mali Angelo kažu kako se još ne može reći hoće li mu biti spašeno desno oko ili će ostati potpuno slijep. Mendoza i djetetova 23-godišnja majka Desirae Marie Bermudez još su 2006. bili optuženi da su bili optuženi da su bili pod utjecajem PCP-a. Sam Angel Vidal Mendoza je još 1997. bio optužen za prodaju alkohola maloljetnicima i krivotvorenje čekova.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene