Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okružena poštom

Mrtva ležala u autu 5 godina - Pronađeno mumificirano tijelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet godina je na zadnjem sjedištu njenog auta ležalo tijelo 44-godišnje žene.

Amerikanka Pia Farrenkopf oduvijek je bila samotnjakinja te se često znalo dogoditi da s braćom i sestrama ne komunicira godinama, iako žive u njenoj blizini. Kažu, dugo od nje ne bi čuli ni riječi pa bi samo u jednom trenutku stigla razglednica iz nekog udaljenog kutka svijeta. Nisu je posjećivali jer su vjerovali kako želi da je ostave na miru.

Pročitajte i ovo FBI riješio misterij star 4000 godina: Otkriveno kome pripada glava pronađena u egipatskoj grobnici (Foto: Boston Museum of Fine Arts) Rekonstruirali DNK FBI riješio misterij star 4000 godina: Otkriveno kome pripada glava pronađena u egipatskoj grobnici Patuljasta mumija pronađena u pustinji Atacama u Čileu (Foto: AFP) e otkriveno o čemu se radi Riješen misterij patuljaste mumije: Nije izvanzemaljac, ali prava je istina gotovo jednako čudna..

Takav odnos doveo je do zastrašujućeg otkrića za radnike koje je banka unajmila da naprave neke radove na njenoj založenoj kući u Michiganu. Radnici su ušli u garažu i u automobilu pronašli Pijino mumificirano tijelo.

FOTO Nevjerojatno otkriće unutar Budinog kipa!

Preminula je 2009. u dobi od 44 godine, na zadnjem sjedištu svog Pontiaca okružena hrpom neotvorene pošte, praznom kutijom cigareta i gotovo praznom bocom vina na kojoj nije bilo ni jednog jedinog otiska prstiju.

Uzrok smrti još se pokušava utvrditi, no šerif Michael Bouchard kaže kako nema tragova ozljeda pa se može isključiti nasilna smrt, piše Mirror.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene