Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na temelju obdukcije postoji mogućnost da Tanevski nije počinio samoubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obdukcija tijela makedonskog novinara Vlade Tanevskog koji je osumnjičen za nekoliko ubojstava upućuje na mogućnost da Tanevski nije izvršio samoubojstvo u zatvoru u Tetovu, a makedonsko tužiteljstvo na temelju tog nalaza naložilo je istragu.

Skopski list Dnevnik objavio je da je obdukcijski nalaz pokazao da na tijelu Tanevskog ima nasilno nanesenih ozljeda.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Slika nije dostupna Bilića potpisali ispod slike makedonskog novinara ubojice Vlade Tanevskog

Javno tužiteljstvo zatražilo je istragu protiv nepoznatih osoba, a istražni sudac pokrenuo je postupak prikupljanja novih dokaza i novoga vještačenja koje će pokazati je li Tanevski ubijen.

Tanevski je 23. lipnja pronađen mrtav u zahodu tetovskog zatvora te se neslužbeno smatralo da je izvršio samoubojstvo. U njegovoj zatvorskoj ćeliji pronađeno je oproštajno pismo u kojemu je negirao da je u razmaku od nekoliko godina ubio četiri starije žene iz Kičeva.

Policija je tada priopćila da se Tanevski najprije iživljavao nad žrtvama, koje je zatim silovao i ubio, što je potvrdila i DNK analiza.

Za ubojstvo jedne od prvih žrtava na doživotnu kaznu zatvora osuđena su dvojica mladića iz Kičeva koja su priznala ubojstvo jednoga muškarca, ali ne i te žene.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene