Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazvao eksploziju

VIDEO Na ruski grad pao isti dron koji se srušio na Zagreb: Nastao krater, ima ozlijeđenih

U eksploziji koja se dogodila u nedjelju u gradu Kirejevsku, oko 220 km južno od Moskve, dvije su osobe ozlijeđene krhotinama šrapnela, objavila je novinska agencija TASS pozivajući se na hitne službe. Eksploziju je izazvao dron Tu-141 Striž, isti kakav je pao u Zagrebu.

Eksploziju u ruskom gradu Kirejevsku, nakon koje je u središtu grada u Tulskoj oblasti ostao krater, izazvao je dron, prenosi TASS izjavu policije.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Jasan stav Putinova nova prijetnja: "Oni za nas postaju legitimne mete, ma gdje se nalazili" Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

Riječje o ukrajinskom dronu Tupoljev Tu-141 Striž koji je bio pun eksploziva. Isti je dron u ožujku prošle godine pao u Zagrebu.

U eksploziji u Kirejevsku su oštećene i tri stambene zgrade, objavila je regionalna sigurnosna agencija. Eksplozija je odjeknula u 15:19 po mjesnom vremenu (12.19 po srednjoeuropskom).

"Dvije žrtve, rođene 2002. i 2006., imaju rane od gelera. Službe hitne pomoći su na licu mjesta. Njihove ozljede nisu po život opasne", rekao je za TASS predstavnik lokalne hitne službe.

"Ondje je nastao krater. Ova se eksplozija dogodila usred grada", dodao je, kazavši da istražitelji rade mjestu incidenta.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene