Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobrodošli u ...

Na njegovim ulicama priča se 300 jezika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
London - grad zabave, glazbe, umjetnosti, mode, grad koji nikad ne spava, a o kojem je priču za novu emisiju snimila ekipa Provjerenog.

Ekipa Provjerenog vodi vas u grad s najvećom mrežom podzemne željeznice na svijetu, grad koji zovu prijestolnicom zabave, a na čijim ulicama se može čuti otprilike 300 različitih jezika, među kojima, naravno, i hrvatski. London je grad u kojem uvijek trebaš više novca nego što ga zarađuješ, tako barem kažu mladi s kojima je razgovarala ekipa Provjerenog. Emma i Andrey rođeni su u Londonu, ali za Hrvatsku ih veže njihova majka koja je rođena u Splitu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila"

"Svi rade najmanje jedan do dva posla da mogu živjeti ovdje, dosta je teško", iz iskustva priča Emma. "Ovdje se više živi za raditi, u Hrvatskoj se radi za živjeti, to ti je razlika najveća", jednostavno objašnjava Andrey.

Koliko se naša svakodnevica uistinu razlikuje od londonske, doznajte u četvrtak u Provjerenom u 22:35!

 


Aktivirajte 7 dana besplatnog pristupa na OYO najkasnije do 7. lipnja i uživajte u filmovima, serijama i emisijama besplatno!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene