Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blizu cilja

Na maratonu tri osobe umrle u samo pola sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje trkača umrlo je tijekom maratona u Detroitu u vremenskom razmaku od 20 do 30 minuta.

Smrt sve tri osobe dogodila se u vremenu između 9 i 9.30 ujutro, potvrdio je zamjenik šerifa John Roach. Muškarac star oko 60 godina, pao je i ozlijedio glavu, ali nije poznat uzrok pada, rekli su u policiji, piše CNN. Muškarac je prevezen u bolnicu u Detroitu gdje je ustanovljena smrt. Još dva muškarca, 36-godišnjak i 26-godišnjak srušili su se također tijekom maratona i u bolnici proglašeni mrtvima. Sva tri pada, prema riječima policije, dogodila su se u blizini cilja.

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor" Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Te tri smrti međusobno nisu povezane, objavila je policija. Na svim trima tijelima obavit će se obdukcija, a riječ je o prvim žrtvama detroitskog maratona nakon 1994. Mjesni mediji napominju, pozivajući se na ovogodišnju studiju kardiologa iz Minneapolisa, da je stopa smrtnosti na maratonima 0,8 na 100.000 sudionika. Kako navode ta glasila, najveći broj žrtava imao je dosad britanski polumaraton 'Great North Run' prošle godine, kada su umrle četiri osobe u jednom danu, po iznimno vrućem i vlažnom vremenu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene