Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eko i New age četnici

VIDEO Četnici se potukli na humanitarnoj izbložbi u Novom Sadu: Veći incident spriječili zaštitari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na humanitarnoj izložbi u Novom Sadu potukle su se dvije skupine četnika. Eko četnici i New age četnici sukobili su se 3. rujna, a veći incident spriječili su zaštitari.

U videu objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako se nekolicina muškaraca u crnim majicama nagurava i udara šakama u glavu.

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Iz Fondacije Novi Sad 2022. su potvrdili medijima da je došlo do "kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba između nekoliko posjetitelja", te su dodali kako su sudonici incidenta 15-ak minuta prije sukoba zamoljeni da napuste prostor Kreativnog distrikta gdje je bila izložba jer su lijepili naljepnice preko postavki na izložbi o Velikom Limanu.

Kako piše Blic dvije sukobljene skupine četnika sukob su nastavile na društvenim mrežama gdje su se nastavili vrijeđati.

Dodaju kako je policija izašla na intervenciju nakon tučnjave te uzela izjave od okupljenih i sudionika, ali nije poznato je li itko procesuiran niti je li pokrenut kakav postupak.

Nije poznato ni tko je lijepio naljepnice, no Blic piše kako je osnivač grupe Eko četnici Aleksandar Malešević napadnut od strane admina stranice "Diler istine" i Stefana Čolovića, poznatijeg na društvenim mrežama kao Princ Banjice, a obojica se navode kao pripadnici grupe Nju Ejdž četnici.

Na stranici Nju Ejdž Četnici objavljena je snimka tučnjave uz komentar: "Pogibija malog cinkaroša go*neta ekološkog četnika".

Eko Četnici im nisu ostali dužni pa su na svom profilu objavili da je to bio "kukavički prepad" i da su "klošari dobili samo na brojnosti".

"Eto dobijeno na broju, u gužvi, u masi na prepad, pet na jedan na humanitarnoj mim večeri", napisali su Eko četnici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene