Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Visina snijega do 20 cm

Snijeg u gorju i unutrašnjosti Dalmacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na većem dijelu Biokova od sinoć pada snijega, a od jutros i na primorskom dijelu te planine, dok se temperatura spustila ispod nule.

Na najvišem biokovskom vrhu, 1.762 metra visokom Svetom Juri, visina snijega koji i dalje pada je 15 do 20 centimetara. Jutros je pak ondje izmjereno minus četiri Celzijeva stupnja, dok je u podne temperatura bila minus jedan Celzijev stupanj.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje

Vozačima koji voze državnom cestom D-512 Makarska-Vrgorac preko Biokova, te onima na dionici državne ceste D-39 Dupci-Šestanovac, kod Brela, za sada nije obvezno korištenja zimske opreme, ali se preporuča opreznija vožnja zbog mokrih kolnika, doznaje se od Gradskog centra Osejava u Makarskoj.

Slab snijeg u višim gorskim predjelima i u unutrašnjosti Dalmacije

Slab snijeg danas je povremeno padao u višim gorskim predjelima i u unutrašnjosti Dalmacije, ali se nije uhvatio za tlo, izvijestili su iz Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ). Iz dežurne službe DHMZ-a navode da je snijeg, osim u Lici i Gorskom kotaru te unutrašnjosti Dalmacije, danas padao i na Sljemenu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene