Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sportski centar Košutnjak

Tragedija u Srbiji: Na bazenu nastradao dječak, u teškom stanju prevezen na hitnu gdje je preminuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu oko 13:15 jedan od posjetitelja bazena Sportskog centra Košutnjak u Beogradu ostao je bez svijesti. Radi se o djetetu kojeg su spasioci izvukli iz vode, no dječaku nije bilo spasa.

U srijedu je na bazenu beogradskog Sportskog centra Košutnjak došlo do nesreće u kojoj je stradao dječak. Prema tvrdnjama radnika sigurnosti, dječak je skočio sa skakaonice i udarilo potiljkom u ivicu.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

"On je skočio, nekako unaprijed, okrenuo se i udario u potiljak. Od toga je valjda izgubio svijest i onda je kolegica koja radi kao spasioc vidjela da tone. Skočila je i izvukla ga iz vode", rekao je radnik sigurnosti za Blic.

S druge strane, prema tvrdnjama više očevidaca, dječak je skočio s ivice bazena, a njemu je netko sa skakaonice skočio na glavu.

"Ono u što smo sigurni, on nije skakao sa skakaonice", tvrde očevici.

Jedna od žena dodaje da je dijete koje je svjedočilo prizoru detaljno opisalo situaciju tako, da je prema toj verziji dječak pao s ivice i da mu je netko skočio na glavu.

Telegraf piše da je u vrijeme nesreće s dječakom bio njegov otac te da je dječak u teškom stanju prevezen u Urgentniu centar gdje je preminuo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene