Bazen u Sportskom centru Košutnjak
Bazen u Sportskom centru Košutnjak Foto: Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

U srijedu oko 13:15 jedan od posjetitelja bazena Sportskog centra Košutnjak u Beogradu ostao je bez svijesti. Radi se o djetetu kojeg su spasioci izvukli iz vode, no dječaku nije bilo spasa.


U srijedu je na bazenu beogradskog Sportskog centra Košutnjak došlo do nesreće u kojoj je stradao dječak. Prema tvrdnjama radnika sigurnosti, dječak je skočio sa skakaonice i udarilo potiljkom u ivicu.

Vezani članci Nesreća Auto doletio na cestu iz vedra neba i prestravio obitelj, sletio je samo nekoliko metara ispred njih U Adžamovcima se kuća urušila na čovjeka Kod Nove Gradiške kuća se urušila na čovjeka: Radovi umalo završili kobno, muškarca su morali izvlačiti vatrogasci

"On je skočio, nekako unaprijed, okrenuo se i udario u potiljak. Od toga je valjda izgubio svijest i onda je kolegica koja radi kao spasioc vidjela da tone. Skočila je i izvukla ga iz vode", rekao je radnik sigurnosti za Blic.

S druge strane, prema tvrdnjama više očevidaca, dječak je skočio s ivice bazena, a njemu je netko sa skakaonice skočio na glavu.

"Ono u što smo sigurni, on nije skakao sa skakaonice", tvrde očevici.

Jedna od žena dodaje da je dijete koje je svjedočilo prizoru detaljno opisalo situaciju tako, da je prema toj verziji dječak pao s ivice i da mu je netko skočio na glavu.

Telegraf piše da je u vrijeme nesreće s dječakom bio njegov otac te da je dječak u teškom stanju prevezen u Urgentniu centar gdje je preminuo.