Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijete 'nizom oštrih akcija'

VIDEO Na beogradskim ulicama tisuće prosvjednika - Ne žele gay paradu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od pet tisuća pristaša pokreta 'Dveri' okupilo se u subotu navečer na Trgu Republike u Beogradu na prosvjedu protiv održavanja Parade ponosa koja je najavljena za nedjelju.

Među prosvjednicima je bio i velik broj svećenika od kojih se, prema pisanju Kurira, moglo čuti kako 'Bog nije blagoslovio gay paradu, ali je ovaj skup'.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Prosvjed u Srbiji, ilustracija - 2 završio prosvjed Na ulicama Beograda ponovno tisuće ljudi, incident ispred Skupštine: "U kojem društvu mi danas živimo? U što se naše društvo pretvorilo?"

Prosvjed je počeo himnom 'Bože pravde', a prije samog prosvjeda vođa pokreta. Boško Obradović, je rekao da će, ukoliko Biro za koordinaciju rada sigurnosnih službi odobri paradu, 'uslijediti niz oštrih akcija', piše Kurir.

'Ovdje smo se okupili da promoviramo volju većine, da se gay parada ne održi, ovo čak nije više pitanje parade već obiteljske Srbije. Ne dozvolimo da privilegirana manjina utječe na život i volju većine. Je li moguće da vlast nameće volju gayeva, a ne sluša volju naroda i patrijarha?', izjavio je Obradović.

Rekao je i kako je skup upozorenje državi te najvaio da se neće razići s ulica dok ta parada ne bude otkazana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene