Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Jasno je da je našem gradu ta odluka bila od velike važnosti. Sad kada ste završili s tim velikim zadatkom, nadam se da će vijećnici nastaviti i sa zabranama drugih uvredljivih mirisa u zraku - poput smrada 'vjetrova'.'


Muškarac iz Pendletona u Oregonu pismeno je od svog grada zatražio da se u njihovoj lokalnoj zajednici zabrani neugodan miris „vjetrova“, a svoju borbu protiv smrada je i opravdao argumentima, javlja Huffington Post.

Vezani članci Zapljena droge u Komiži na Visu - 1 Na Visu uhvaćen "poljoprivrednik": Policija zaplijenila rekordnih 25 kilograma marihuane, 13 stabljika, sjemenke i vage Policija u Španjolskoj Srpska narkomama u pritvoru s bebom: Bila je na čelu međunarodne skupine, s djetetom je obilazila plantaže i išla na sastanke s dilerima

Prošlog je tjedna naime isti grad posebnom uredbom zabranio miris marihuane, iako će ona u Oregonu od srpnja biti legalna za korištenje u rekreativne svrhe. Uvedena je kazna  do 500 dolara ako netko prijavi da mu smeta miris marihuane koji primjerice pristiže iz dvorišta njezina 'korisnika'.

Evo što se događa uslijed dugogodišnjeg pušenja marihuane

U pismu koje je objavljeno u East Oregonianu, osoba koja se potpisala kao Peter Walters stoga zahtijeva da članovi tamošnje gradske skupštine „poduzmu sljedeći logični korak“:

'Bilo je veliko olakšanje pročitati u medijima da je gradsko vijeće Pendletona odlučilo trošiti vrijeme da bi stalo na kraj mirisu marihuane. Jasno je da je našem gradu ta odluka bila od velike važnosti. Sad kada ste završili s tim velikim zadatkom, nadam se da će vijećnici nastaviti i sa zabranama drugih uvredljivih mirisa u zraku, poput onih od puštanja vjetrova', poruka je lokalnim dužnosnicima.

Walters koji se ovime očito ruga najnovijoj zabrani dodaje kako neki 'korisnici 'vjetrova'' tvrde kako „moraju puštati vjetrove iz zdravstvenih razloga“, ali napominje da to ne znači 'da i njegova djeca moraju osjetiti taj miris'.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook