U beogradskom naselju Voždovac naoružani muškarac zatvorio se u zgradu i prijeti da će se ubiti. Zgrada je okružena policijom, a na mjesto događaja stigli su vatrogasci i hitna pomoć.

Galerija


Zgradu u beogradskom naselju Voždovec okružila je policija nakon što se muškarac, navodno 42-godišnji policijski službenik, naoružan zatvorio u stan i prijeti da će se ubiti, pišu srpski mediji.

Vezani članci Kune (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Akcija KRUG III: Dolijalo šest Hrvata, Mađar i Srbin, privedeni zbog sumnje na pranje novca Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) U Konavlima poginula pješakinja, vozač uhićen

Nakon nekog vremena muškarac je gotovo potpuno gol izašao na balkon i skočio na terasu susjednog stana, prijeteći okupljenim novinarima da će puca na njih, javlja Blic. Pištolj koji je imao kod sebe bacio je, no strahuje se da ima još oružja.

Na mjesto događaja došao je i pregovarački tim MUP-a Srbije koji pokušava razgovarati s muškarcem.

Kako piše portal Alo, susjedi su posumnjali da se nešto događa nakon što vidjeli njegovu suprugu kako bosa trči po zgradi. Muškarac se nakon toga zaključao u stan i odbija izaći.