Policija u Beogradu, ilustracija
Policija u Beogradu, ilustracija Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Beogradska policija nakon objave snimke na drušztvenim mrežama uhitila je 34-godišnjaka koji je na Adi Ciganliji fizički napao ženu.


Brojni kupači na Adi Ciganliji ostali su šokirani kad je N. V. (34) počeo urlati na ženu u kupaćem kostimu. Počela mu je uzmicati moleći da ju ne napada, a u pomoć je pritekao i jedan muškarac. Napadač je u jednom trenutku ženu snažno udario nogom u glavu.

Vezani članci Traži se muškarac s fotografije Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija ga traži zbog provale u trgovinu krznima Napad, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/Pixsell) Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Izašao u šetnju i zatekao muškarca bez svijesti kako leži u napuštenom dvorištu

Svjedokinja sve je snimila mobitelom, a nakon objave snimke na društvenim mrežama nasilnik je brzo uhićen.

"Nakon pojave snimke nasilja na društvenim mrežama, policija je odmah reagirala, identificirala počinitelja i uhitila ga", priopćili su iz MUP-a Srbije.

O incidentu na poznatom kupalištu oglasio se i srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin koji je poručio da u Srbiji nasilje neće biti tolerirano, piše Nova.rs.