Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirao i Vulin

VIDEO Na prepunom kupalištu napao ženu: Nogom ju udario u glavu, uhitili ga nakon snimke na Twitteru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradska policija nakon objave snimke na drušztvenim mrežama uhitila je 34-godišnjaka koji je na Adi Ciganliji fizički napao ženu.

Brojni kupači na Adi Ciganliji ostali su šokirani kad je N. V. (34) počeo urlati na ženu u kupaćem kostimu. Počela mu je uzmicati moleći da ju ne napada, a u pomoć je pritekao i jedan muškarac. Napadač je u jednom trenutku ženu snažno udario nogom u glavu.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Slika nije dostupna STRAŠAN DOGAĐAJ VIDEO Brutalan napad u Beogradu: Nogama i rukama tukao ženu te ju vukao po tlu, u jednom se trenutku srušila

Svjedokinja sve je snimila mobitelom, a nakon objave snimke na društvenim mrežama nasilnik je brzo uhićen.

"Nakon pojave snimke nasilja na društvenim mrežama, policija je odmah reagirala, identificirala počinitelja i uhitila ga", priopćili su iz MUP-a Srbije.

O incidentu na poznatom kupalištu oglasio se i srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin koji je poručio da u Srbiji nasilje neće biti tolerirano, piše Nova.rs.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene