Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pakistanski predsjednik Pervez Musharraf izjavio je kako namjerava poduprijeti novu koalicijsku vlada koja bi mogla zatražiti i njegovu ostavku, tako dugo dok se održi mir u zemlji, prenijeli su mediji.


Musharraf, koji je na vlast u Pakistanu došao 1999. vojnim udarom, mora se suočiti s neprijateljski nastrojenim članovima parlamenta nakon poraza njegovih saveznika na izborima održanim 18. veljače. 

Vezani članci Premijer Andrej Plenković Ozbiljno upozorenje premijera Plenkovića vezano za cijepljenje: "Nije dobro..." Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske Milanović o ljudskim pravima i potezima Vlade u koronakrizi: "Moje je pravo da dišem, da kišem, da hodam. To je moja ljudska sloboda"

Nova vlada pokušat će ga maknuti s vlasti, unatoč tomu što čelnik stranke koja će voditi novu koaliciju još uvijek o tomu nije javno progovorio.

'U predstojećem petogodišnjem razdoblju trebala bi se oformiti postojana, stabilna vlada. Ako se održi mir, jamčim vam da ću u potpunosti poduprijeti novu koaliciju', rekao je Musharraf.