Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna on ništa

James Murdoch za skandal optužio bivše kolege

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
James Murdoch optužio je u četvrtak svoje bivše kolege iz tabloida News of the Worlda dok pokušava prebroditi drugo ispitivanje pred britanskim parlamentom u sklopu istrage o skandalu prisluškivanja.

Murdoch, sin medijskog magnata Ruperta Murdocha i čelnik tvrtke News International, optužio je Colina Mylera, posljednjeg urednika ugašenog tabloida, da mu je davao nepotpune informacije. Također je optužio bivšeg šefa pravne službe tabloida Toma Cronea da je obmanuo parlamentarno povjerenstvo koje istražuje taj skandal.

'To je bio posao novog urednika koji je došao... da sredi stvari, da me obavijesti o tim stvarima', rekao je Murdoch koji je djelovao uvjereno za vrijeme ispitivanja pa čak i kada ga je jedan zastupnik usporedio s mafijaškim šefom. On je također rekao da je Crone naredio nadzor javnih osoba.

Novinari i urednici ugašenog tabloida angažirali su privatnog detektiva koji je prisluškivao telefone i čitao SMS-ove više od 3000 Britanaca. Među žrtvama su bile estradne zvijezde, poslovni ljudi, političari, ali i obični ljudi. (Hina)

Pročitajte i ovo Humanitarna pomoć - 4 Zemlje suspendirale pomoć Skandal trese UN: Zaposlenici Agencije za pomoć palestinskim izbjeglicama pomagali militantima Hamas Ilustracija Izvijestio Vatikan Poljski biskup podnio ostavku zbog skandala s orgijama: Sve je otkriveno nakon što je muška prostitutka kolabirala

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene