Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo prije najmanje šest mjeseci

Mumificirali mrtvog oca i spojile ga na respirator i infuziju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanska je policija nastavila potragu za forenzičnim dokazima, nakon što je otkriveno mumificirano tijelo muškarca u kući u predgrađu Tokija.

Službenici su pronašli tijelo koje je bilo prekriveno gazama i zavojima na drugom katu medicinske klinike u Koganeiju, zapadno od Tokija. Kada je u kliniku došla policija, mumificirano je tijelo bilo spojeno s respiratorom i infuzijom, objavili su lokalni mediji, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš

Policijski istražitelji rekli su da je vjerojatno da tijelo pripada muškarcu koji je umro prije najmanje šest mjeseci. 'Naš je otac još živ, čujemo njegove otkucaje srca', rekle su policiji dvije žene na mjestu događaja koje su identificirane kao kćeri vlasnika klinike Shizuo Moriguchi.

Jedan susjed Sachiko Noshiro, rekao je kako već godinama nije vidio kako netko ulazi u kliniku. 'U klinikama vidite kako dnevno nekoliko pacijenata ulazi i izlazi, zar ne? Ja sam uvijek mislio da je to sumnjivo jer u ovu kliniku nisu dolazili pacijenti', rekao je 80-godišnji Noshiro.

Istražitelji provode testove kako bi otkrili točan uzrok i vrijeme smrti. Moriguchi nije primio isplate mirovine. Njegove su kćeri primljene u bolnicu pod japanskim zakonom za održavanje mentalnog zdravlja, izvijestile su novine Yomiuri.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene