Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo spava

Mrtvaca pokušale prošvercati u avion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije Britanke s njemačkim putovnicama uhićene su na liverpulskom aerodromu John Lennon pri pokušaju da tijelo preminulog rođaka ukrcaju na putnički avion u invalidskim kolicima.

Aerodromsko osoblje je postalo sumnjičavo kad su žene za subotnji let za Berlin pokušale prijaviti 91-godišnjeg muškarca, kojem su nabile sunčane naočale i tvrdile da djedica 'samo spava'. Nakon što su na terminal stigli pripadnici osiguranja ustanovljeno je da rođak više nije živ.

Pročitajte i ovo Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama Slika nije dostupna Summit u Berlinu Ovo je glavni hrvatski adut za investitore!

Policija žene iz Oldhama, stare 44 i 66 godina, koje kažu da je rođak preminuo dan ranije, sumnjiči da su izbjegavanje plaćanja takse i osmrtnice u iznosu od 3.000 funti.

Obje su puštene uz jamčevinu do 1. lipnja, a policija, za sada, ne sumnja na neprirodnu smrt. No, kažu da će potražiti i taksistu, koji je ženama pomogao tijelo mrtvog rođaka prebaciti do aerodroma.

One tvrde da su nevine. 'Bio je živ. Ono što ljudi govore, uopće nije istina. Imamo svjedoke koji su ga vidjeli živog. Kako može biti mrtav?', pita se Anke Anusic. Još uvijek nije poznato od čega je Jarant umro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene