Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cape Town u brizi

Mreža za morske pse

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dužnosnici Cape Towna brinu njihova kupališta i sigurnostm turista na njima.

Tri napada od koja su dva bila smrtonosna potaknuli su raspravu što s morskim psima na kupalištima Cape Towna.

Pročitajte i ovo Predao se mladić koji je napao političara u Dresdenu zaredali se napadi Mladić (17) koji je napao zastupnika predao se policiji: Političaru su polomljene kosti Policija u Dublinu - 1 Drugi napadnuti se vraća Za obitelj mladića ubijenog u Dublinu pokrenuli humanitarnu akciju, odaziv je velik

'Od 2004., Fish Hoek Beach doživjela je dva smrtonosna napada morskog psa, a trećina svih napada dovela je do teških ozljeda i gubitka udova', grad navodi u pripoćenju kojeg prenosi AFP.

'Visoka prisutnost bijelih morskih pasa unutar zaljeva dovela je do lošijeg rekreacijskog i društvenog korištenja plaže, ali i stvorila negativnu sliku o Fish Hoek plaži.'

Dužnosnici grada razmišljaju o postavljanju i testiranju mreža koje će biti veličine dva ragbi polja kako bi spriječila ulazak pasa u zaljev. Ipak, mreža bi bila dizajnirana da spriječava petljanje i ozlijede pasa.

Zadnji napad dogodio se u rujnu prošle godine. Mladi Britanac nije ozbiljno shvatio zastavu na plaži na kojoj je upozorenje za morske pse.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene