Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LOŠA KVALITETA SNIMKE

Gdje je taksist koji je kobne noći odbio povesti mladića nalik na Mateja? Oglasili se iz Saveza auto-taksi udruženja Srbije

Snimke nadzornih kamera - 2
Snimke nadzornih kamera - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Predsjednik Saveza auto taksi udruženja Srbije rekao je da traže vozača koji je na ulici odbio Mateja kada je htio ući u taksi. Problem je što je snimka loše kvalitete, pa se ne mogu iščitati registracijske oznake, kao ni tablica.

Nestali mladić, 27-godišnji Matej Periš još uvijek nije pronađen. Jučer su u javnost isplivale snimke na kojima je navodno Matej, a njegov otac prepoznao ga je na dvije.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...'' Ivanka Baketarić Kraj potrage Policija pronašla nestalu ženu

Na jednoj snimci čovjek nalik Mateju pokušao je zaustaviti taksi, ali taksist ga je odbio. Aleksandar Bjelić, predsjednik Saveza auto-taksi udruženja Srbije rekao je za Blic da pokušavaju otkriti o kojem se vozaču radi. 

"Snimku smo pregledali više od 10 puta ne bismo li uspjeli vidjeti broj registracije na vozilu ili što piše na taksi ploči, međutim snimak je jako loš i ne uspijevamo vidjeti ništa što bi nam pomoglo. Mi ćemo i dalje pokušavati napraviti sve što je u našoj moći. Ako saznamo tko je kolega sa snimke - naravno da ćemo o tome obavijestiti nadležne", rekao je.

Detaljnije informacije o potrazi možete uživo pratiti OVDJE.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene