Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregrizao skiju

Morski pas napao skijaša na vodi: 'Mislio sam da sam mrtav'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Martin Kane ispričao je kako je izgledao njegov bliski susret s morskim psom tijekom skijanja na vodi kraj Pertha u Australiji.

Kane je opisao zvuk napada kao parni vlak, te je rekao da je odjednom čuo glasan prasak i zvuk drobljenja, javlja AP.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Napad morskog psa More puno krvi VIDEO Stravičan napad velike bijele psine: Silovito krenuo prema roniocima, a onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano

'Nisam znao što se dogodilo. Odjednom sam bio u vodi', rekao je Kane. U incidentu ovaj 62-godišnjak nije zadobio ozlijede, tek je bio potresen. Spasio ga je kolega skijaš.

'Mislio sam da me više nema. Mislio sam da sam mrtav, da nema šanse da se više vratim na plažu nakon što sam vidio koliki morski pas ide prema meni', ispričao je Kane.

Oštećenu skiju pronašao je ribarski brod i vratio je skijašu.

>> Morski pas ubio ronioca, brat izvukao živu glavu

Službenici kažu da nisu mogli odrediti o kojoj se vrsti morskog psa radi. 'Izgleda da je morski pas pregrizao skiju. Ali ne mogu na temelju toga procijeniti o kojoj se vrsti radi', rekao je Rory McAuley iz državnog odjela za ribarstvo.

Kane je rekao da će se u vodu vratiti čim zamjeni oštećenu skiju. Plaža je nakon napada bila zatvorena nekoliko sati, a pripadnici odjela za ribarstvo tražili su morskog psa.

Od rujna prošle godine, u zapadnoj Australiji dogodila su se četiri smrtonosna napada morskih pasa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene