Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za dlaku izbjegla smrt

Morski pas odgrizao pola daske za surfanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U javnost je izašla fotografija na kojoj se vidi strašan zagriz morskog psa na dasci za surfanje 13-godišnje djevojčice.

Hannah Mighall srčano se borila u strahu za svoj život, udarajući 5 metara dugu zvijer koja ju je pokušavala odvući pod vodu. Zadobila je teške ozljede noge, a spasio ju je njezin rođak Syb.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

>> VIDEO: Morski psi napali dvoje ljudi u nekoliko sati

>> Najezda morskih pasa u Australiji

'Morski pas je bio velik poput automobila. Hannah je vrištala, a ja sam zvijer odalamio po nosu, baš kao Muhammad Ali', objašnjava Syb koji je ozlijeđenu sestričnu prebacio na svoju dasku i nekako umakao krvoločnoj životinji.

To je bio treći napad morskih pasa u 24 sata u Australiji. Prije toga je napadnut jedan surfer i ronilac. Srećom obojica su preživjeli.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene