Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Imala samo 19 godina

Mladu kanadsku folk zvijezdu nasmrt izgrizli kojoti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Perspektivnu 19-godišnju kanadsku folk pjevačicu nasmrt su izgrizla dva kojota na području nacionalnog parka u istočnom dijelu te zemlje.

Od težine zadobivenih ozljeda, Taylor Mitchell, koja je inače iz Toronta, umrla je u bolnici. Kojoti su ju napali dok je sama hodala nacionalnim parkom Cape Breton, prenose svjetski mediji. Njezin vrisak čuli su drugi šetači, koji su odmah upomoć pozvali i rendžere parka, koji su jednog kojota ubili, dok im je drugi pobjegao.

Pročitajte i ovo Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta"

'Kojoti se inače boje ljudi i ovo je vrlo izniman slučaj napada', rekla je Brigdit Leger, glasnogovornica konjičke jedinice kanadske policije. Dodala je kako su dva zatečena kojota po dolasku rendžera na mjesto događaja bili izrazito agresivni.

Mitchell je u Kanadi slovila kao zvijezda u usponu na tamošnjoj folk sceni i bila je nominirana i za nagradu za najboljeg folk izvođača, ranije ove godine. 'Ne postoje riječi kojima mogu izraziti tugu i tragediju oko gubitka tako drage, suosjećajne, poletne i fenomenalno talentirane mlade žene', izjavila je njezina menadžerica Lisa Weitz, u e-mailu za agenciju AP. Mitchell je 19 godina napunila tek prije dva mjeseca, dodala je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene