Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije mu upalilo

Muškarac u Srbiji vozio "mrtav pijan" pa se pravio mrtav kad je vidio policiju. Zaboravio je na jedan detalj

Alkotestom se mjeri trijeznost vozača u prometu, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr)
Alkotestom se mjeri trijeznost vozača u prometu, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Kad je na cesti ugledao policijski automobil, vozač je stao 20-ak metara ranije, ugasio svjetla od auta te se "pravio mrtav", ali zaboravio je ugasiti glazbu pa su policajci došli provjeriti što se događa.

Muškarac iz mjesta Varošice u Srbiji pijan je vozio dvojicu prijatelja u autu kad je na cesti ugledao policiju. Zaustavio se 20 metara ispred njihova auta, parkirao se i ugasio svjetla i "pravio se mrtav", ali zaboravio je ugasiti radio, piše Blic.

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Policajci su prišli autu da vide što se događa i zatekli trojicu muškaraca u autu. Vozač nije kod imao dokumente kod sebe, a "napuhao" je 2,2 promila.

"Čim je vozač otvorio prozor, bilo je jasno da su momci popili. Čitav auto smrdio je na alkohol. Momak koji je vozio odmah je surađivao, bio je malo i uplašen jer je vjerojatno znao što je napravio i što ga čeka. Nije radio probleme i odmah je isključen iz prometa. Kako je uspio sve ugasiti, a zaboravio muziku, nije možda ni njemu jasno", rekli su neslužbeno za Blic u policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene