Alkotestom se mjeri trijeznost vozača u prometu, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr)
Alkotestom se mjeri trijeznost vozača u prometu, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Kad je na cesti ugledao policijski automobil, vozač je stao 20-ak metara ranije, ugasio svjetla od auta te se "pravio mrtav", ali zaboravio je ugasiti glazbu pa su policajci došli provjeriti što se događa.


Muškarac iz mjesta Varošice u Srbiji pijan je vozio dvojicu prijatelja u autu kad je na cesti ugledao policiju. Zaustavio se 20 metara ispred njihova auta, parkirao se i ugasio svjetla i "pravio se mrtav", ali zaboravio je ugasiti radio, piše Blic.

Vezani članci Policija, ilustracija Policija otkrila lopove koji su iz pošte u Zadru ukrali više od 100.000 kuna, serijski kradljivci operirali diljem obale Lažne novčanice - 1 Policija upozorava: Pojavile su se lažne "filmske" novčanice, obratite pozornost na ove detalje

Policajci su prišli autu da vide što se događa i zatekli trojicu muškaraca u autu. Vozač nije kod imao dokumente kod sebe, a "napuhao" je 2,2 promila.

"Čim je vozač otvorio prozor, bilo je jasno da su momci popili. Čitav auto smrdio je na alkohol. Momak koji je vozio odmah je surađivao, bio je malo i uplašen jer je vjerojatno znao što je napravio i što ga čeka. Nije radio probleme i odmah je isključen iz prometa. Kako je uspio sve ugasiti, a zaboravio muziku, nije možda ni njemu jasno", rekli su neslužbeno za Blic u policiji.