Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užasna ideja

Mladić kritično nakon što su mu kolege napravili alkoholnu klizmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedno bi se bratstvo sa Sveučilišta u Tennesseeju moglo suočiti sa suspenzijom jer su na jednom svom kolegi izveli alkoholnu klizmu zbog čega je ovaj završio u bolnici.

20-godišnji student Alexander Broughton u noći sa subote na nedjelju završio je u bolnici u kritičnom stanju. Razina alkohola u krvi bila mu je toliko visoka da su liječnici morali odmah reagirati.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Policija Uhićen je Vozio pijan pa odbio test na droge: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga uhvatili, krenuo je šou

>> Ovisnost o nikotinu i alkoholu povezana s ranijom pojavom raka gušterače

Policijski su istražitelji idući dan pokucali na vrata njegovog bratstva gdje su pronašli još nekoliko onesviještenih osoba također s vrlo visokom razinom alkohola u krvi. Nakon razgovora s gostima studentske zabave večer prije, istražitelji su ustanovili kako su članovi bratstva jedan drugome gumenom cjevčicom davali alkoholnu klizmu. Razlog tome je , navode, činjenica da alkohol na taj način brže ulazi u krvotok jer ne prolazi kroz jetru.

Policajcima je preostalo ustanoviti je li Broughton sam pristao na ovaj čin ili je bio prisiljen. Do tada će se njegovo bratstvo morati braniti pred Sveučilišnim povjerenstvom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene