Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

Mladić (21) umro čekajući rođenje sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čekajući da postane otac, 21-godišnji Dave Robertson umro je u rodilištu. Odjednom se srušio, a uzrok smrti je još nepoznat. Nekoliko sati kasnije njegova je zaručnica rodila sina.

Budući otac umro je očekivajući da njegova zaručnica Sharon rodi. 21-godišnji Dave posjetio ju je bolnici u Swindonu i odjednom se srušio. Unatoč pokušajima da ga ožive, mladić je preminuo kasnije toga dana, piše Daily Mail. Samo deset sati nakon njegove smrti, Sharon je rodila njihova sina kojeg je nazvala Sam. Iako je umro prije desetak dana, 7. kolovoza, uzrok smrti još nije poznat.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

Njegov je otac rekao kako je Dave željno iščekivao vrijeme kada će postati otac. ‘Bio je poznat kao Big Dave i nije imao zdravstvenih problema. Veoma je želio postati otac’, ispričao je otac Ken. U Davovu čast obitelj je izradila internetsku stranicu na kojoj mu prijatelji mogu odavati počast, a svoje tople komentare objavila je i obitelj.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene