Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispao joj iz ruke

Mlada majka poginula zbog mobilnog telefona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada majke poginula je u naletu brzog vlaka, ispod kojeg se našla pokušavajući dohvatiti mobilni telefon koji joj je ispao iz ruke.

23-godišnja Charlene Pickering raspravljala se s dečkom Danielom Pickettom kada joj je ispao mobilni telefon. Nekoliko se puta odbio na peronu, prije nego što je pao na tračnice, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važni napredak Napravili levitirajući vlak koji vozi po običnoj pruzi: Moći će razviti brzinu do 200 kilometara na sat Ilustracija NEMA CURENJA PLINA Novi incident na pruzi u Srbiji: S tračnica iskliznula cisterna s dizelom

Daniel ju je molio da se vrati na peron, no njegove želja se nije ispunila jer je Charlene udario brzi vlak. Od siline udarca, ostala je mrtva na mjestu. Strašna nesreća dogodila se nedjelju, oko 07:30 sati na Wimbledon stanici u Londonu.

Charlene, koja je prije nesreće s dečkom gledala nogometnu utakmicu, za sobom je ostavila 4-godišnjeg sina Tobyja. Policija i osiguranje kolodvora kažu kako postoji snimka nadzornih kamera koje su zabilježile strašan događaj.

'Snimka pokazuje mladu ženu kako se svađa s dečkom. U jednom trenutku ispada joj mobilni telefon te s perona pada na tračnice. Skočila je ne bi li uzela mobitel te ju je u tom trenutku udario vlak koji se kretao 90 km/h. Njezin dečko vikao je da ne skače na tračnice', ispričao je izvor iz policije.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene