Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika potraga

Mještani Essexa u panici, policija i helikopteri tragaju za lavom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija pokrenula je veliku potragu za lavicom koja je navodno primijećena kako luta poljima Essexa.

Velika mačka, za koju se pretpostavlja da je lavica, opažena je prvi i dosad jedini put pokraj sela St. Oysth, u blizini grada Clactona. Netko od svjedoka životinju je uspio fotografirati i stručnjaci iz zoološkog vrta u Colchesteru su potvrdili da životinja izgleda kao velika mačka, ali da je zbog loše kvalitete fotografije teško točno ustanoviti o kome se radi.

Za lavicom tragaju policajci i dva policijska helikoptera, javlja Sky. S njima su i veterinari opremljeni puškama za uspavljivanje. Jedna je policajka izjavila da ni njima nije posve jasno što traže.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ovo nije prvi slučaj VIDEO Na cesti pronađeno mladunče lava u teškom stanju: Nitko ne zna čije je, ali se sumnja na jednu stvar Prekinuta potraga za lavicom u Berilinu Prekinuta potraga Preokret u potrazi za lavicom u Berlinu: "Ovo je bio najskuplji safari koji je Njemačka doživjela"

>> Puma ubijena nakon što se zavukla u dvorište u središtu grada

Zasad je poznato da lavica nije pobjegla iz nekog od zooloških vrtova jer su njima sve životinje na broju. Mislio se da je možda pobjegla iz cirkusa koji je gostovao u Essexu prije tjedan dana, ali su iz cirkusa javili policiji da uopće nemaju lavova. Stanovnicima je preporučeno da ostanu o svojim domovima. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene